Oeps. Helaas is de normale website tijdelijk niet bereikbaar.

Via deze tijdelijke Webpagina worden de belangrijkste gegevens getoond.

AllUnited probeert het probleem z.s.m. op te lossen!

Inloggen

Wedstrijdschema

Er zijn geen wedstrijden

Leven als een prof/ Handbalstage Luc Steins

LEVEN ALS EEN PROF  Zou je willen weten hoe het is om te “leven als een prof” zoals Luc Steins? In de week van 15 t/m 20 juli 2024 gaan we trainen in de sporthallen uit het begin van Luc zijn profcarrière. Omdat deze zomer in Parijs de olympische spelen zijn, hebben we het dichter bij huis gezocht en zijn we een samenwerking aangegaan met Watersley. Hier kunnen we verblijven, eten, trainen en ontspannen. Gemotiveerd om één week alles te geven en te leren van de beste trainers?

Data: 15 juli t/m 20 juli 2024

Leeftijden: Geboortejaren 2010, 2009, 2008, 2007

Maaltijden: Ontbijt - Lunch - Snack - Diner

Slaapaccommodatie: Watersley, Watersley 12, 6132 KA Sittard, Nederland

Sporthal: LACO Glanerbrook, Kummenaedestraat 45, 6165 BT Geleen, Nederland

Maandag 15 juli 2024; 10 uur  t/m Zaterdag 20 juli 2024; 20 uur

Handball Stages Luc Steins organiseert een TOP handbalstage voor talenten (uit Nederland). Onder leiding van Luc Steins, Maurice Janssen, Mirjam Steins en de rest van het Handball Stages Luc Steins team worden de spelers en speelsters een week lang intensief getraind. Daarnaast zullen ook gasttrainers/spelers aansluiten om hun kennis te delen. Tijdens deze stage is er specifiek aandacht voor technische/tactische handbal vaardigheden, fysieke voorbereiding, athletic skills, mentale training, lifestyle en voedingsadvies gericht op topsport. Daarnaast zijn er ook leuke nevenactiviteiten!


Thibaud Groot - Organisator

Handball Stages Luc Steins
+33674645273. Handball Stages Luc Steins


Workshop en bezoek wedstrijd DFS-Volendam 9 maart 2023

Op 9 maart 2023, is er in afstemming met DFS een leuke handbalavond georganiseerd. Wij mogen als handbalschooldeelnemer gratis naar de wedstrijd van DFS tegen Volendam 2 kijken. Ouders mogen voor de helft van het geld naar binnen. In de Whatsappgroepen is een peiling aangemaakt of je als ouder een kaartje voor de wedstrijd wil. Wil je aanwezig zijn als ouder, dan graag vooraf via de Whatsapp peiling je aanmelden, zodat het bestuur kaartjes kan regelen.

Een heel leuk element van de avond is, dat de D-jeugd spelers met de heren oplopen voor de wedstrijd.Voor deze wedstrijd is afgestemd met DFS dat wij gebruik mogen maken van de vergaderruimte in deal. Om 17.00 wordt de Toplijn A/B verwacht voor deel 2 van workshop Mentale Weerbaarheid. 

 

 


Workshop Mentale Weerbaarheid

Op 10 februari 2024 vond het 1e deel van de workshop Mentale Weerbaarheid plaats op Papendal.  De A/B Toplijnen volgden de workshop met veel interesse. Op de website onder het kopje Trainingsstof staat de presentatie van deze workshop. De volgende delen vinden plaats op 9 maart, 13 april en 18 mei.


Training Toplijn C-jeugd Rijkerswoerd

Op woensdagmiddag trainen de Toplijnen van handbalschool Gelre in sporthal Rijkerswoerd, de thuishaven van handbalclub DFS.  De Toplijnen van handbalschool Gelre trainen 3 keer in de week. 


Teams spelen toernooien tijdens de kerstvakantie

Afgelopen kerstvakantie hebben onze teams meerdere wedstrijden en toernooien gespeeld. De A/B meiden groep speelden wedstrijden tegen het Belgische jeugdteam. De D-jeugd en Toplijnen B en C meisjes speelden in Raalte het Sallandtoernooi. De jongens en meisjes B en C speelden op het Haaglanden handbalschool toernooi. Kijk bij de foto's voor een impressie.


AllUnited