Nieuws

Laatste training dit seizoen op 1 juni

Zaterdag 25 mei

Na mooie wedstrijden vandaag van de Toplijn C-meisjes en de C-jongens tegen Quintus, zal komende zaterdag de laatste training van het seizoen zijn. Dit seizoen willen we afsluiten met een gezellige bijeenkomst op de UDI locatie aan de Vondellaan 74 te Arnhem (zelfde locatie als de start van het seizoen). Het programma ziet er als volgt uit:

9.30-10.00 uur: Bijeenkomst voor alle jongens en ouders D t/m A. Er zal uitleg gegeven worden over de plannen voor komend seizoen zijn.

10.00-11.30 uur: Sporten op de buitenvelden. Houd rekening met je schoenen. Het gaat om een gras of asfalt ondergrond.

11.30-12.00 uur: Bijeenkomst voor alle meisjes en ouders D t/m A. Er zal uitleg gegeven worden over de plannen voor komend seizoen zijn. De jongens sporten nog 30 minuten door. (Neem wel een bidon mee voor water)

12.00-12.30 uur: Lunch aangeboden vanuit Handbalschool Gelre en het bedanken van de trainers.

We hopen iedereen volgende week te mogen begroeten. Bij slecht weer, zal er een aangepast programma zijn.

Fijn weekend,

Bestuur en trainers Handbalschool Gelre

Lees meer

Training van bondscoaches Jong-Oranje voor HT3 cursisten

Zaterdag 18 mei

Vandaag zaterdag 18 mei kregen de A/B-jongens en C/B-meisjes training van Ricardo Clarijs en Rick Louw. De talenten van Handbalschool Gelre werden gebruikt als trainingsgroep voor de HT3 opleiding. Ook vanuit Handbalschool Gelre zijn er cursisten aangesloten bij deze opleiding.

Lees meer

3 teams speelden op het Eurosportring toernooi in Arnhem

Zaterdag 18 mei

Afgelopen weekend speelden er 2 C/B teams van de meisjes en 1 C team van de jongens van Handbalschool Gelre op het Eurosportring toernooi in Arnhem. Het was een goed georganiseerd toernooi en onze teams hebben tegen veel buitenlandse teams gehandbald. Dit deden ze niet onverdienstelijk. De jongens werden 3e in hun leeftijdsklasse en de meisjes werden 3e en 7e.

Lees meer
Toon al het nieuws

Programma

Er zijn geen wedstrijden

Toon alle wedstrijden

Agenda

27
mei

Training C-meisjes Sporthal de Panoven Giesbeek

18:30 – 20:30 Sporthal de Panoven
27
mei

Training A/B meisjes sporthal de Panoven Giesbeek

18:30 – 20:20 Sporthal de Panoven
27
mei

Training A/B jongens de Dumpel Velp

19:00 – 20:30 Sporthal de Dumpel
Toon volledige agenda

Iets voor jou?

Onze handbalschool is erop gericht om jou een betere handballer te maken. Bij onze school gaat het om de passie voor handbal en het trainen van talenten — dit doen we met mensen die deze passie delen. Mocht jij jezelf willen ontwikkelen en een betere handballer worden, dan nodigen wij jou graag uit om een kijkje te nemen bij onze handbalschool.

Ben je overtuigd? Word lid